O MNĚ

Čas čtení: < 1 minute

Jmenuju se Pavlína a jsem povoláním copywriterka. Na tomhle blogu sdílím svoje zážitky z cest a snažím se inspirovat ke zdravějšímu, kreativnějšímu a celkově kvalitnějšímu životu.

I když jsem v „mládí“ (do mých 22 let) tancovala v taneční streetdancové skupině, cvičení a zdravému životnímu stylu jsem se začala skutečně věnovat v roce 2017. Od té doby jsem si vyzkoušela spoustu fitness programů i stylů jógy a 4 roky poté jsem absolvovala lektorský kurz jógy.

Mezitím, v lednu 2020, jsem jako copywriterka nastoupila do vydavatelství Mladá Fronta a následující 3 roky jsem se denně věnovala psaní článků o zdraví podložených odbornými zdroji. Od roku 2023 jsem se začala více věnovat i tematice zdraví a krásy a v současnosti píšu pro značky jako Lancôme, L’Oréal Paris, Kiehl‘s a další.

Vedle zdravého životního stylu jsou mými hlavními tématy také seberozvoj a rozvoj kreativity, ve kterých si stále reviduju a doplňuju znalosti především čtením hodnotných knih a posloucháním odborných nebo alespoň inspirativních podcastů.

A pokud by vás zajímalo něco k mojí „historii“, vystudovala jsem český + francouzský jazyk a literaturu v Praze na UK (z toho jsem jeden rok studií strávila ve Francii, kde se mimochodem asi zrodilo moje nadšení pro dobrodružné cestování) a od roku 2015 si taky přivydělávám učením francouzštiny (v JŠ i mimo ni). A ano, už na základce mě samozřejmě bavilo psát slohy :-).

Pavlína.

Neváhej sdílet článek na těchto sítích: